IDEI PENTRU O BUCATARIE PRACTICA

//IDEI PENTRU O BUCATARIE PRACTICA
IDEI PENTRU O BUCATARIE PRACTICA 2018-05-14T09:30:36+00:00

Bucataria nu trebuie doar sa arate bine, ci si sa fie functionala si foarte practica. Mobilarea si utilarea bucatariei se face pe minimum 20 de ani, asadar e foarte indicat sa va asigurati ca bucataria pe care urmeaza sa o cumparati este echipata cat mai practic.

Producatorul international de accesorii pentru mobilier Blum Austria s-a implicat timp de multi ani in cercetarea utilizarii zilnice ale bucatariei si nevoile utilizatorilor. Compania Blum conduce studii in toata lumea pentru a afla cat mai multe detalii despre obiceiurile in bucatarie. Rezultatele si concluziile acestor studii duc la proiectarea si realizarea de noi produse ce fac utilizarea bucatariei cat mai usoara si mai practica. Ideile prezentate atrag atentia asupra aspectelor importante de care trebuie tinut cont inaintea achizitionarii mobilierului de bucatarie pentru a putea crea o bucatarie practica pana in cele mai mici detalii.

Aceste idei practice sunt bazate pe trei puncte de baza: fluxul de lucru optim, utilizarea cat mai buna a spatiului de depozitare si miscarea de calitate a accesoriilor pentru a oferi confort utilizatorului.

bucatarie practica 2

Bucatarie practica prin fluxul de lucru: access facil, circuite optime

Distantele parcurse in bucatarie pot fi cu usurinta reduse prin proiectarea in concordanta cu necesitatile viitoare. Treburile din bucatarie sunt mult mai usoare atunci cand totul este usor accesibil si pastrat exact acolo unde este nevoie.

Un bun exemplu pentru facilitarea accesului la ustensile este sistemul flexibil de impartire ORGA-LINE de la Blum. Acesta ajuta la pastrarea ordinii si la o buna organizare in sertarele mobilierului de bucatarie.

Sistemele de ridicare ale usilor la corpurile superioare fac viata mai usoara facilitand accesul si vizibilitatea in aceste corpuri. De asemenea alte accesorii pot usura munca si organizarea ustensilelor din bucatarie intr-un mod practic si eficient.

Spatiul suficient in bucatarie

Este foarte deranjant si o reala problema insuficienta spatiului de depozitare in bucatarie. Importanta acestui factor nu trebuie deloc neglijata daca ne dorim sa avem o bucatarie practica.

Planificarea spatiului din bucatarie trebuie facuta tinand cont de numarul de membri ai familiei, obiceiurile de a gati, modul in care se fac cumparaturile si alti factori ce tin de stilul de viata al utilizatorilor.

Este foarte comuna problema lipsei spatiului din bucatarie. Adesea aceasta incapere nu este proiectata din constructie pentru a satisface nevoile ulterioare ale locuitorilor. Din fericire exista solutii practice care optimizeaza la maxim folosirea eficienta a fiecarui cm din bucatarie. Corpul de colt proiectat de Blum este un asfel de exemplu pentru a utiliza la maxim spatiul din zona de colt a bucatariei.

Bucatarie practica prin miscarea eficienta: o utilizare usoara si sigura

Utilizarea comoda este un aspect important in bucataria moderna. Din acest motiv este recomandata testarea initiala a diferitelor sisteme ce compun mobilierul de bucatarie. Astfel utilizatorul se poate convinge singur de importanta utilizarii unor accesorii de calitate pentru deschiderea usilor, sertarelor si nu numai.

Varful de gama in ceea ce priveste deschiderile si inchiderile usilor si sertarelor din bucatarie o reprezinta sistemul Blum SERVO-DRIVE ce asigura o o miscare automata si de precizie la o simpla atingere. Nu trebuie neglijat sistemul deja binecunoscut BLUMOTION care asigura inchiderea lina si silentioasa indiferent de agresivitatea cu care este manipulat.

Bucataria practica, bine utilata, care pune in prim plan confortul utilizatorului si o functionare precisa de lunga durata, asociata cu un design elegant devine obiectul central al locuintei moderne.

Mai multe detalii despre cum ne putem alege mobila de bucatarie astfel incat sa fie nu doar frumoasa, ci si practica, gasiti aici.

  • bucatarie practica Blum Protege Parol 1
  • bucatarie practica Blum Protege Parol 2
  • bucatarie practica Blum Protege Parol 3
  • bucatarie practica Blum Protege Parol 4
  • bucatarie practica Blum Protege Parol 5
Spre magazin online
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?