CONCEPT DYNAMIC SPACE BY BLUM PENTRU BUCATARII

//CONCEPT DYNAMIC SPACE BY BLUM PENTRU BUCATARII
CONCEPT DYNAMIC SPACE BY BLUM PENTRU BUCATARII 2018-05-14T09:31:17+00:00

DYNAMIC SPACE – utilizarea mai buna a spatiului si cresterea a calitatii miscarii in bucatarie, prin:

Planificarea unui spatiu suficient pentru depozitare
Proiectarea pe cinci zone de lucru
Evitarea usilor si politelor la corpurile inferioare
Alegerea sertarelor cu extensie totala
DYNAMIC SPACE se poate adapta atat spatiului si dimensiunilor bucatariei, cat si stilului de viata si nevoilor personale ale fiecarui beneficiar in parte.

dynamic space

DYNAMIC SPACE ofera variante optime de compartimentare a spatiului prin planificatorul de zone, in functie de elementele si activitatile specifice care au loc in spatiul unei bucatarii: zona de provizii, zona de pastrare a obiectelor de bucatarie si a ustensilelor, zona de curatenie, zona de preparare a mancarii si zona de gatit. Fiecare din aceste zone este separata in mod distinct de celelalte zone si este gandita sa ofere maximum de functionalitate si confort.

O gama completa de sisteme pentru usi, sertare, dulapuri pentru provizii, sisteme de balamale, dulapuri de colt, sisteme de glisare cu extensie totala, sisteme variabile de compartimentare interioara, completeaza posibilitatile de a personaliza si accesoriza mobilierul bucatariei in functie de cerinte.

Servo drive este o noua linie de sisteme de deschidere, prin antrenare electrica, a sertarelor si extragerilor. Este necesara doar o mica apasare a sertarelor, pentru ca acestea sa se deschida printr-o miscare rapida, dar silentioasa.
Prin acest sistem este asigurat un confort sporit al actiunilor care au loc in bucatarie, in situatiile in care este nevoie de rapiditate in miscare.

DYNAMIC SPACE – exemplu de utilizare
Alaturi de colaboratorii nostri, am transpus conceptul Dynamic Space de la Blum intr-o bucatarie cu design clasic. Consilierea si volumetria pentru mobilierul de bucatarie din imagine au fost realizate de noi, in timp ce proiectarea a fost realizata de Begraloda Design, colaborator Protege Parol.

 

Mai multe detalii despre cum ne putem alege mobila de bucatarie astfel incat sa fie nu doar frumoasa, ci si practica, gasiti aici.

DESCARCA CATALOG:

Concept
Spre magazin online

Link-uri cu informatii utile:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?