Manere si butoni destinate mobilierului pentru copii

/Manere si butoni destinate mobilierului pentru copii

Manere si butoni destinate mobilierului pentru copii

Cu totii ne cunoastem propriile gusturi, nevoile si ideile de amenajare a spatiului in care ne petrem timpul. Dar cand vine vorba de amenajarea camerei pentru copii, mai ales daca acestia sunt bebelusi sau nici nu s-au nascut inca, opinia utilizatorilor principali ai incaperii nu poate fi cunoscuta. De aceea regulile de baza in amenajarea de interior nu pot fi aplicate camerelor pentru copii. Acestea necesita o atentie speciala, avand in prim plan fantezia si jocul culorilor si mai apoi functionalitatea si estetica.

Incarcarea inutila a camerei pentru copii cu jucarii, utilizate in scopul decorarii este pe cat se poate de nepotrivita, transformand camera intr-un bazar de jucarii. Un rol important in camera copilului il joaca mobilierul, acesta fiind un produs decorativ, dar mai ales functional cu utilizare indelungata. Copiii evolueaza repede si trec prin mai multe faze pana la cea de scolar. Astfel mobilierul trebuie sa fie potrivit fiecareia satisfacand nevoia de confort, functionalitate si estetica.

Un detaliul important sunt manerele si butonii mobilierului care, pe langa rolul evident functional, pot avea un foarte important rol decorativ, dand personalitate corpurilor de mobilier si incaperii. Acesti pot fi alesi dintr-o larga varietate de modele, culori si materiale. In plus sunt usor de inlocuit.

In cazul camerelor de copii butonii si manerele mobilierului pot fi transformati dintr-un accesoriu anost si chiar periculos, intr-o jucarie interesanta si educativa. Realizati din cauciuc sau plastic moale, intr-o gama variate de forme, modele si culori vii, cu siguranta nu vor trece neobservati. In acest caz simpli butoni de mobilier au pe langa rolul functional si estetic, un rol de jucarie educativa adorata de cei mici.

– Descoperiti gama larga de butoni din cauciuc pentru bebelusi in MAGAZINUL ONLINE

– Descoperiti gama larga de butoni din plastic pentru copii in MAGAZINUL ONLINE

– Descarca Catalog butoni si cuiere pentru copii

2018-01-30T11:00:33+00:00
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?