Informare modificare program Tandem de la Blum

/Informare modificare program Tandem de la Blum

Informare modificare program Tandem de la Blum

Stimati clienti dorim sa va reamintim ca sistemul de glisare pentru sertare de lemn TANDEM va fi modificat.

Astfel, acest sistem de glisare TANDEM 16 o sa fie inlocuit cu sistem pentru laterle mult mai late TANDEM 19.

Acesta permite o construire cat mai buna si eficienta a sertarelor cu laterale de lemn cu dimensiuni cuprinse intre 10 si 19 mm.

Astfel puteti sa comandati TANDEM 16 in perioada care vine doar in limita stocului disponibil. Dupa ce stocul va fi epuizat, acest sistem va fi inlocuit automat cu sistemul de glisare TANDEM 19.

DESPRE SISTEMUL DE GLISARE TANDEM 19 MM

Acesta este un sistem modern care este montat pe mobilier pentru sertare de lemn prin care puteti sa inchideti sau sa deschideti sertarele mai usor si sa va bucurati la maxim de confort in timp ce utilizati aceste sertare. Acest program versatil va ofera astfel o solutie excelenta pentru orice corp de mobilier.

Sistemul de glisare TANDEM 19 mm este ideal pentru a fi montat pe mobilierul in care se doreste montarea de sertare de la 10 la 19 mm.

Avand rolele cilindrice de plastic rezistent, puteti sa fiti siguri ca inchiderea si deschiderea sertarelor va fi usoara. In plus, pnetru ca sina nu se deformeaza usor, este posibila o montare foarte usoara a sertarelor in apropierea podelelor. Pe langa asta, acest sistem de glisare de la BLUM Austria este compatibil cu sistemul BLUMOTION, TIP-ON si SERVO-DRIVE pentru un plus de confort in casa dumneavoastra.

Coduri Tandem 19
Spre magazin online
Brosura Tandem
By | 2020-04-06T18:20:17+00:00 March 26th, 2020|Diverse|Comments Off on Informare modificare program Tandem de la Blum

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?