Incarcatorul wireless Fs80 de la Bachmann Germania

/Incarcatorul wireless Fs80 de la Bachmann Germania

Incarcatorul wireless Fs80 de la Bachmann Germania

Wireless Charger Fs80 de la Bachmann Germania- un mod modern, practic si invizibil de incarcare telefon

Cablurile de curent, desi folositoare, sunt total inestetice.  

Ascunderea lor este un obiectiv obligatoriu si presupune o misiune aproape imposibila si extrem de costisitoare.

Astfel, încărcarea wireless a dispozitivelor este una dintre tehnologiile pe care începem să le folosim tot mai mult.

Tehnologia de incarcare wireless sau incarcare inductiva, asa cum mai este numita, presupune un transfer de energie intre doua obiecte prin intermediul unui camp electromagnetic. Sistemul de incarcare wireless se bazeaza pe doua bobine: una in platforma de incarcare (prin care circula curentul electric), alta in telefon.

Încărcarea wireless a dispozitivelor se realizează prin intermediul câmpurilor electromagnetice. De la un dispozitiv, care induce un curent electric într-o bobină de metal din interiorul altui dispozitiv.

Astfel, alaturi de multiprizele incorporabile in mobilier,  incarcatorul Wireless Fs80 de la producatorul german Bachmann permite o incarcare rapida a telefonului fara sa mai fie nevoie de fir si poate fi incorporat in mobil fara a afecta designul  spatiului.

Acesta are un design foarte placut pentru ca el sa se potriveasca excelent cu mobilierul si stilul camerei in care il montam, fiind incorporabil in mobila sau blaturi de lucru.

Acest incarcator Bachmann fara fir permite o incarcare rapida la putere de 5 V in modul standard. Suprafața produsului este din aluminiu de bună calitate, de culoare neagră (similară RAL9005) si  se potrivește fiecărui ambient.

Puteti sa montati acest incarcator intr-o suprafata de  mobilier care are grosimea de maxim 50 mm si diametrul de 80 mm.

Spre magazin online
By | 2020-04-08T18:46:56+00:00 March 23rd, 2020|Prize Bachmann|Comments Off on Incarcatorul wireless Fs80 de la Bachmann Germania

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?