HPC – laminat compact full color de la Abet Laminati Italia

/HPC – laminat compact full color de la Abet Laminati Italia

HPC – laminat compact full color de la Abet Laminati Italia

Placile HPL sunt panouri decorative compacte fabricate prin presarea de foi stratificate de hartie kraft impregnata cu rasina fenolica. Procesul de fabricație include aplicarea mixtă a căldurii (150°C) și presiunii ridicate (9MPa) în prese multietajate. În acest fel, se asigură policondensarea rășinii. Rezultatul acestui proces este un material dur și dimensional stabil. Variantele fabricate sunt standard, respectiv cu rezistentă la foc F1. Variantele de grosime, culori și decoruri sunt mult mai diversificate. Suprafața decorativă a plăcilor de HPL compact respectă standardele EN 438 și ISO 4586. 

Aplicatiile de interior la care se preteaza HPC-ul: pereti despartitori; compartimentari de cabine toaleta; compartimentari de vestiare; blaturi si suprafete de lucru din industria mobilierului; glafuri interioare; mobilier pentru baie, bucatarie, laboratoare, cabinete medicale, baruri, receptii, spatii comerciale, scoli si gradinite; placarea peretilor dintre corpurile de baza si cele suspendate, alte aplicatii din amenajari interioare.

Deoarece HPC-ul nu contine material lemnos, poate inlocui cu succes materiale cum ar fi marmura, compozitul de piatra, etc. In Romania se importa HPL gros de 10 mm si de 1.2 mm, cu o paleta de culori si decoruri atent selectata .

De reținut! Plăcile de HPL compact sunt un produs absolut ecologic. Nu contine azbest sau metale grele, cele mai multe dintre componente  sunt materii prime regenerabile. Produsul  nu poluează mediul și nu pune sănătatea omului în pericol.

Pllcile de HPC full color (colorat in toata masa)  au dimensiuni de 4300×1300 mm permitand realizarea de blaturi de mobilier si cu latimi mai mari de 600 mm necesare insulelor din bucatarie, fronturilor de mobilier pentru dulapurile de mobilier, etc. Minimul de cumparare pentru HPC-ul gros de 10 mm este jumatate de coala (4200×647 mm).

HPC-ul poate fi livrat neprelucrat, atat sub forma de placa sau jumatate de placa, sau prelucrat la dimensiunile necesare (in acest caz se solicita un proiect tehnic) 

Proprietatile care il fac un material special, considerat produs premim, sunt:

Detalii suplimentare despre blaturile de mobile din HPC gasiti si in paginile noastre de site:

Blaturi pentru mobilier Protege Parol

sau

Prelucrare blaturi HPC

Gama de decoruri disponibile si cotatii de prêt gasiti in magazinul online:

Spre magazin online
By | 2021-02-08T18:55:40+00:00 February 8th, 2021|Diverse|Comments Off on HPC – laminat compact full color de la Abet Laminati Italia

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?