Gama de manere mobila de la Furnipart

/Gama de manere mobila de la Furnipart

Gama de manere mobila de la Furnipart

Pentru a ne putea bucura cu adevarat de casa noastra si a avea mai mult confort si eleganta de fiecare data cand utilizam mobilierul trebuie sa fim atenti la accesoriile de mobila alese.

Gama de manere Furnipart sunt de calitate ridicata, fiind produse in Danemarca si sunt gandite de mai multi designeri, avand la baza acel concept scandinav. Asfel, aceste manere de mobila vor transforma rapid orice piesa de mobilier in ceva spectaculos.

Poti sa alegi acum eleganta italiana combinata cu functionalitatea daneza in acelasi timp.

Designerii Meneghello Paolelli au lansat pentru Furnipart trei modele de mâner minimalist sofisticat: Almond, Stick și Unite.

Mai jos poti sa vezi cele 3 modele de manere de mobila Almond, Stick si Unite.

Daca iti doresti un maner cu forma moderna care sa atraga privirile, poti sa alegi cu incredere manerul Fold, creat de Form Kamper. Acesta este realizat din materiale foarte rezistente si frumoase ca aspect pentru ca el sa se potriveasca excelent cu orice tip de mobilier, mai ales cel modern. Design-ul si eleganta sa, fac din acest maner un accesoriu ideal pentru mobilier.

Daca iti doresti mai multa eleganta si un stil modern care sa se potriveasca foarte bine cu mobilierul din casa ta, alege gama de manere de mobila proiectate de Adam Laws  din seria Edge Straight, Manta și Wrap cu forme atipice dar frumoase.

Aceste modele de manere de mobilier sunt ideale pentru acele case sau apartamente moderne in care predomina culorile mai reci.

Spre magazin online
By | 2019-12-10T19:04:48+00:00 November 19th, 2019|Noutati|Comments Off on Gama de manere mobila de la Furnipart

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?