Fronturi PIOMBO, supermate si antiamprenta, la comanda

/Fronturi PIOMBO, supermate si antiamprenta, la comanda

Fronturi PIOMBO, supermate si antiamprenta, la comanda

Piombo este o suprafață opacă, de la CLEAF Italia, pentru mobilier și design interior.

Utilizarea rășinilor acrilice inovatoare, aplicată utilizând procesul de întărire cu fascicul de electroni, permite ca Piombo să aibă o reflectare scăzută a luminii – un indice al nivelului de opacitate – și în același timp să fie anti-amprentă, moale la atingere și foarte rezistent la zgârieturi.

Disponibil ca panou din MDF laminat, este o suprafață evoluată și coordonată pentru acoperirea mobilierului și a amenajarilor de interior, fie ele verticale sau orizontale. 

Piombo face parte din Hyper Materialele colecției Cleaf, compusă din soluții originale, ce sintetizeaza tehnici ale producerii materialelor, a stilului și durabilității lor. Cu metalul din care își ia numele (simbolul Pb, numărul atomic 82), Piombo are în comun principala sa caracteristică: opacitatea. 

Caracteristicile de ultimă oră, pe care experiența și tehnologia de producție a firmei italiene Cleaf au făcut posibil transferul către panoul de melamină, a acestora. 

“Nașterea suprafeței Piombo confirmă capacitatea lui Cleaf de a oferi soluții avansate pentru sistemul de mobilier și design interior” – comenteaza Roberto Caspani de la Cleaf – “Fiind capabil să transfere aceleași caracteristici avangardiste pe panoul de melamină, laminatul și cantul exprima în cel mai bun caz ideea noastră de sistem de acoperire coordonat adecvat pentru aplicații verticale și orizontale.”

Cele 8 decoruri avangardiste si studiate indelung de catre designerii italieni, ale surprinzatoarei colectii Piombo de la CLEAF Italia, sunt prezentate in imaginile de mai jos.

 

 

piombo white protege parolVISONE mobila fronturi
HM02 canapa protege parol frontGRIGIO front mobila protege
HM01 beige piombo protege parolGRIGIO ANTRACITE front mobila
HM03 corda front mobilier

Dimensiunile placilor sunt 3050x1300x19 mm. Pe spatele placilor este melamina Seta texture.

Canturile sunt tip ABS de 1 mm si vor avea aceeasi culoare precum suprafata. Mai multe detalii despre aceste produse puteti afla citind fisa tehnica.

In curand, cateva din aceste decoruri pot fi comandate sub forma de fronturi mobila, debitate pe dimensiunile dumneavoastra, cantuite folosind noua tehnologie de lipire, cu adeziv poliuretanic rezistent la apa si la o plaja de temperatura intre -40 si +140 grade Celsius. Mai multe detalii despre aceasta tehnologie puteti afla citind articolul urmator. Mai multe tipuri de fronturi debitate la comanda puteti gasi in magazinul online Protege Parol.

Pentru inspiratie va prezentam galeria de imagini Piombo de la CLEAF Italia.

front mobilier protegefront-mobila-protege
protege front mobilafronturi mobila protege parol
front-mobila protegefronturi mobila protege
Spre magazin online
By | 2020-04-09T07:05:17+00:00 July 3rd, 2018|Diverse, Fronturi si blaturi mobila, Noutati|Comments Off on Fronturi PIOMBO, supermate si antiamprenta, la comanda

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?