Fronturi Mobilier MDF Vopsite – Express Color

/Fronturi Mobilier MDF Vopsite – Express Color

Fronturi Mobilier MDF Vopsite – Express Color

NETT COLOR EXPRESS de la Nett Front este o colectie de fronturi din MDF  vopsit, cu pret promotional, propusa pentru amenajari in urma recomandarilor clientilor si designerilor de interior.  Ea include model de frezare 3D (A130/D) si 2 modele de fronturi care au frezare cu raza  R1 si R2 (mm) pe conturul fetelor de usi.

S-au selectat, la cerinta si recomandarea utilizatorilor de bucatarii si designerilor de interior, 7 culori moderne si in trend in anul 2018.  Aceste culori sunt :

NETT 101 – alb alpin
NETT 102 – bej crem
NETT 103 – gri kashmir
NETT 104 – gri piatra
NETT 105 – gri deschis
NETT 106 – gri praf
NETT 107 – negru grafit
Deoarece fronturile din MDF infoliat pot sa aiba muchii cu raza de minim 3 mm, cerintele in crestere pentru raze de muchie cat mai mici a facut posibila gasirea de solutii de productie pentru muchii ale fronturilor cu raze de 2 mm si 1 mm. Fronturile din MDF sunt debitate si apoi cantuite cu ABS folosind tehnologie de cantuire cu laser. Dupa debitare si cantuire fronturile se frezeaza pentru a obtine R1 sau R2. Apoi fronturile intra in procesul de vopsire cu finisaj lucios sau ultramat (10 gloss).
Contururile fronturilor din MDF vopsit, lucios sau ultramat, care au Raza 1 sau Raza 2 fac parte din gama de frezari moderne ale fronturile de usi de mobila.
Pentru iubitorii de bucatarii rustice colectia Nett Color Express include si un model de frezare 3D (A130D), din gama de frezari rustic & country, care se vopseste doar in finisaj ultramat, in cele 7 culori.
Vestea buna este ca, pana la sfarsitul anului 2018 se pastreaza valabilitatea preturilor promotionale pe care le puteti gasi in tabelul de mai jos si in magazinul online.
[table id=1 /]
Preturile sunt exprimate in Euro/mp (una fata vopsita si un fata melamina) si includ TVA (nu includ transportul).

Fronturile se pot executa pe orice dimensiune care se incadreaza in intervalele cuprinse in tabelele de mai jos:

A130/D

R1/R2

La cerere se pot finisa vopsit ambele fete ale frontului. Pentru preturi va rugam sa accesati pagina de contact.
Din colectia produselor din MDF vopsit fac parte fronturi de usi, blaturi de birou, polite, cornise, lezene realizate de Nett Front, suport de sticle, sertarele de condimente, etc. care au acum preturi mai mici, devenind accesibile tuturor.
Pentru realizarea acestor produse se folosesc materiale de calitate ridicata : MDF-ul suport cu grosime de 18 mm (Germania), vopselele si foliile (produse in Germania) impreuna cu o  tehnologie moderna ce asigura o inalta calitate a produsului finit.

Termenul de executie pentru aceste fronturi este urmatorul:

– 3 saptamani in cazul fronturilor R1, R2, A130/D din cele 7 nuante ale Nett Color Expres vopsite pe o fata

– 4 saptamani in cazul fronturilor R1, R2, A130/D din cele 7 nuante alte Nett Color Expres vopsite pe 2 fete

Mai multe informatii despre fronturile din MDF infoliat gasiti in urmatoarea pagina.

By | 2019-12-11T18:14:31+00:00 June 22nd, 2018|Fronturi si blaturi mobila, Noutati|Comments Off on Fronturi Mobilier MDF Vopsite – Express Color

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?