Fronturi Mobila MDF Vopsit Ultramat Antiamprenta

/Fronturi Mobila MDF Vopsit Ultramat Antiamprenta

Fronturi Mobila MDF Vopsit Ultramat Antiamprenta

In toamna lui 2019 echipa Protege Parol impreuna cu cea de la Nett Front va aduce in atentia Dumneavoastra o noua gama de fronturi pentru mobila moderna, cu suprafete vopsite cu vopsea ecologica, decoruri noi si suprafete ultra mate prelate pentru fronturile infoliate, pentru un design unic si personalizat a casei. Toate aceste eforturi se fac pentru a va oferii o gama mai larga de solutii de ultima ora din care sa puteti alege cea care va asigura o sincronizare perfecta a personalitatii Dumneavoastra cu ambientul in care traiti. 

Fronturi vosite cu vopsea  S MAT AQUA

S MAT AQUA este o vopsea ecologica pe baza de apa anti-amprenta care sa adauge un stil unic in casa Dumneavoastra.

 Dintre  proprietatile vopselei fetelor de usi mobile, S MAT AQUA, enumeram urmatoarele: vopseaua este ecologica (sigura pentru copii)  si este pe baza de apa, dar este si anti-amprenta.

front mobila protege parol

Suportul de baza al fronturilor vopsite de mobilier este materialul numit MDF. Acesta are grosime  de 18 mm si este izolat, inainte de vopsire, cu o pelicula de grund ceea ce ii confera o durata de viata mai lunga. Suprafata este neteda si are un grad de luciu foarte scazut( intre 2-5%) si proprietati antiamprenta deci nu permite sa retina  amprente la utilizare.

Aceasta gama de usi vopsite cu S MAT AQUA este strict recomandata incaperilor unde temperatura si umiditatea camerelor se incadreaza in limitele temperaturilor ambientale.

Folii ultra mat perlat – culori uni

Modelul de front mat perlat in culori uni  are o suprafata anti-amprenta, iar decorul permite alaturarea suprafetelor sablate si a culorilor inspirate din natura,  oferind posibilitatea crearii, impreuna cu alte materiale naturale – marmura, ceramica, metalul si sticla, a unei atmosfere cu adevarat placute.

Frezarea culorilor uni se pot usor combina cu orice model de la frezare pe cant sau cu frezare adanca plina de detalii. 

Culori folii din gama: Trandafir antic ultramat perlat, Mure salbatica ultra mat perlat si Verde Labrador ultra mat perlat.

 2.Folii ultra mat – culoare uni

O noua culoare completeaza paleta de culoril uni ultr mat:  PERFECT TOUCH 3D DÉCOR Verde Stuf sau folia ultramata Verde Stuf are o culoare inspirata din natura si este in perfecta armonie cu supafata neteda ultra mata. 

3.Folii mate – decor imitatie de lemn

Suprafata 3D Nature Feel Synchron Structure sau foliile mate décor lemn tind, in accesptiunea noilor tendinte de amenajare,  spre culori tot mai inchise. La atingerea foliilor Structo avem aceeasi senzatie ca si la atingerea suprafetelor din lemn natur. Cele doua folii prezentate in aceasta toamna sunt Stejar Kitami Maro si Stejar Catania Ambra.

front mobila protegeparol timisoara

 4.Folii mate – imitatie de texturi diverse

Suprafetele Higlight sau foliile mate cu texturi, la fel ca si in cazul decorurilor de imitatie lemn, imita diverse texturi din natura. Iata cateva exemple de texture: marmura, mangan, ceramic, bronz, etc.

Cele sapte noi decoruri de folii din aceasta categorie sunt:  ARGINTIU MANGAN, BRONZ MANGAN, MARMURĂ ALBĂ ȘLEFUITĂ, MARMURĂ CLASICĂ, ALB ARGINTIU PERLAT, ALB CERAMIC, NEGRU CERAMIC.

front mobila protegeparol timisoarafront mobila protegeparol timisoara

Noutati 2019 frezari noi pentru fronturi MDF infoliat

Va supunem atentiei cinci frezari noi pentru fronturile din MDF, trei pentru G18 mm si 2 pentru G22 mm.

Pentru MDF grosime 18 mm, frezările A140/L, A143/L, A144/L cu detalii subtile se încadreză în stilul clasic; A140/L împreună cu A143/L alcătuiesc o colecției și se pot combina între ele MÂNER la corpuri inferioare cu 3 sertare, la sertarele mici superioare este indicat să alegeți modelul A140/L fără linie pe tăblie unde vine mânerul, iar la sertarul mare A143/L cu linie pe tăblie, mânerul fiind pus pe rama sertarului COMPOZIȚIE clasică SPAȚIU bucatărie, dormitor; spații private.

fronturi mobila mdf protege parol

Pentru MDF grosime 22 mm FREZARE A178/T se încadreză în stilul shaker, A179/T în stilul costal MÂNER stil clasic COMPOZIȚIE tranzițională sau clasică, depinde de decorul ales: culoare uni sau imitație de lemn SPAȚIU bucătărie, sufragerie, living, altele.

Mai multe detaii gasiti descarcand:

Brosura NOUTATI 2020 NETT FRONT

Brosura Produse
Spre magazin online
By | 2019-11-21T06:28:59+00:00 October 25th, 2019|Fronturi si blaturi mobila|Comments Off on Fronturi Mobila MDF Vopsit Ultramat Antiamprenta

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by