Despre CLIP top BLUMOTION de la Blum

/Despre CLIP top BLUMOTION de la Blum

Despre CLIP top BLUMOTION de la Blum

Ne bucuram sa va prezentam gama de produse profesionale Blum care sa va aduca mai multa eleganta si utilitate in casa dvs. Aceasta balama CLIP top cu tehnologie Blumotion are o tehnologie invoatoare, avand un design apreciat dar si premiat la nivel mondial pentru ca ofera confort in timpul miscarii si asigura o amortizare pentru mobila dvs.

Acest produs are o precizie germana si asigura o amortizare perfect integrata in sistemul tehnic de inchidere a dulapurilor. Are un sistem de inchidere liniar si silentios a usilor de mobila asigurand o durata de viata foarte mare.

Astfel usile mobilierului dvs se vor inchide ermetic si usor – fara sa fie riscul sa se tranteasca si sa se deterioreze.

Avand o adancime redusa de gaurire, aceasta balama Clip BLUMOTION se deschide la 107 grade si are o adancime de ~ 11 mm. Este realizata si gandita petnru usi de mobila cu grosime care incepe de la 15 mm.

Avand o culoare de tip negru inox – aceasta balama de la BLUM se potriveste excelent cu mobilierul inchis la culoare si adauga un aer de eleganta si stil care sa accentueze perfect aspectul estetic a mobilierului dvs.

CLIP top BLUMOTION se caracterizează prin simplitatea utilizării. Acest aspect conferă avantaje multiple pentru montare şi reglare.

balama blum motion protege
Spre magazin online
By | 2019-11-22T06:24:45+00:00 March 19th, 2019|Noutati|Comments Off on Despre CLIP top BLUMOTION de la Blum

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?