Blanco CombiColors-COMBINATII ELEGANTE DE CULORI ALE CHIUVETELOR

/Blanco CombiColors-COMBINATII ELEGANTE DE CULORI ALE CHIUVETELOR

Blanco CombiColors-COMBINATII ELEGANTE DE CULORI ALE CHIUVETELOR

CHIUVETELOR BLANCO Nu a fost niciodata mai usor sa proiectati o ambianta placuta in bucatarie.

Cu CombiColours de la BLANCO, specialistul german in calitate, chiuvetele colorate creeaza posibilitati nesperate de a plasa accente prin culorile cele mai potrivite.

Gasiti cea mai potrivita combinatie de culori pentru fiecare stil de design interior si beneficiati de inalta calitate si functionalitate a centrelor de spalare BLANCO – zi si noapte. Alegeti-va culorile online.

Asistentul online (accesibil aici) pentru culori de la BLANCO va ofera oportunitatea de a testa pe online combinatiile dorite de chiuvete si blaturi de lucru de la BLANCO.

Deocamdata aceasta interfata este disponibila numai in limbile germana, engleza si franceza. Asistentul online CombiColours este usor de utilizat prin alegerea unei texturi de blat si o culoare pentru chiuveta. Mai apoi, puteti compara 3 variante diferite, modificandu-le si evaluandu-le pana veti putea decide asupra cele mai bune combinatii de culori.

Bucurați-vă de frumusețea și eleganța culorilor rafinate. Nu a fost niciodată atât de ușor pentru a proiecta o bucătărie estetică, ambientală.

Cu BLANCO CombiColours, specialistul de înaltă calitate, chiuvetele colorate au deschis posibilități nebănuite pentru a evidenția cu precizie culorile potrivite – în nuanțe potrivite sau ca un contrast interesant cu blatul de lucru și cu mediul din bucătărie.

Găsește cea mai bună combinație de culori pentru fiecare stil de decor interior și experimentează calitatea superioară și funcționalitatea chiuvetelor BLANCO – de dimineața până noaptea.

Ia decizia corectă. Nimic nu ar putea fi mai ușor.

Mai puțin este mai mult – BLANCO CombiColours ia această idee și prezintă o gamă variată de culori elegante, care se coordonează perfect cu mediile din bucătăria de astăzi. Acest lucru face ca alegerea culorii ideale ale chiuvetei să fie plăcută și simplă.

Daca iti doresti sa vezi cum se potriveste chiuveta in bucataria ta poti sa folosesti configuratorul de culori:

Robineți în culori asortate.

Design și culoare de înaltă calitate, robineții monocomandă Blanco armonizează perfect cu designul elegant de ansamblu din bucătărie.

 Adaugă valoare mediului din bucătăria modernă.

Bucătăriile create astăzi incorporează designuri clare în materiale nobile și culori.

BLANCO CombiColours a fost făcut pentru aceasta.

Catalog BLANCO 2019
By | 2019-12-13T06:08:32+00:00 April 25th, 2018|Noutati|Comments Off on Blanco CombiColors-COMBINATII ELEGANTE DE CULORI ALE CHIUVETELOR

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?