Coli din aluminiu perforat

/Coli din aluminiu perforat

Coli din aluminiu perforat

Colile din aluminiu perforat sunt un produs destinat amenajarilor interioare, relativ nou, “imprumutat” din zona industriala si readus in prim plan din punctul de vedere al imbinarii frumosului cu utilul. Gabaritul redus al acestora le fac ideale de utilizat in numeroase aplicatii de mascare, decorare, izolare si chiar dispersie.

Detaliind, colile din aluminiu perforat se pot utiliza in scopuri decorative prin aplicare sau incorporare in mobilier, creand astfel un design aparte, dar si pastrand ventilatia sau iluminarea la un nivel rezonabil acolo unde este necesar. Totodata, acestea se pot folosi si sunt chiar indicate la diferite mascari ale utilitatilor, surselor de caldura si gurilor de aerisire, oferind pe langa aspectul decorativ estetic si o dispersie mai larga si uniforma a caldurii sau aerului conditionat. O alta intrebuintare frecventa este pentru separarea spatiilor si zonelor de lucru sau a usilor glisante. Utilizarea colilor din aluminiu perforat in zona designului de interior, este intregita de infinitele posibilitati de placare a peretilor, tavanelor sau niselor.

Realizate in sase perforaje deosebite si doua finisaje – argintiu si auriu – colile din aluminiu perforat anodizat produse de catre Locatelli Italia, alaturi de placile din HDF perforat, completeaza cu succes gama placilor si panourilor ornamentale pentru design interior si mobilier.

Anodizarea este un proces chimic de electroliza, prin care se aplica un strat foarte subtire de film pe suprafata metalului, cu scopul de a-i creste rezistenta la coroziune si zgariere, dar si pentru a-i oferi un finisaj de o anumita culoare sau textura si o mai buna aderenta a adezivilor.

Colile se prezinta la dimensiuni: 2000 x 1000 mm si grosime: 0,8 mm si se pot comanda prin intermediul magazinului online Protege Parol.

Vezi in magazin
By | 2018-03-02T15:34:12+00:00 July 10th, 2015|Noutati|Comments Off on Coli din aluminiu perforat
Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?