Colectia de folii ornamentale 2021 by SIBU DESIGN la Protégé Parol

/Colectia de folii ornamentale 2021 by SIBU DESIGN la Protégé Parol

Colectia de folii ornamentale 2021 by SIBU DESIGN la Protégé Parol

SIBU DESIGN Austria prezinta noutatile anului 2021

Si  începem un an extraordinar cu multe perspective și așteptări fantastice. Gamele de folii decorative folosite in designul de mobilier si amenajari interioare deosebite si in care au fost inserate noutati sunt:

FABRIC-LINE – contemporan, cu structuri sofisticate de catifea

OPACO-LINE – semilucios și cu o rezistență excelentă la abraziune

DECO-LINE – super mat și metalizat periat

WOOD-LINE – structuri naturale, vii din lemn

LEATHER-LINE – aspect de piele excepțional

SIBUGLAS – acum scoruri cu noi efecte de culoare

FLAME-RETARDANT – modele selectate în stoc!

Si toate sunt fabricate în Austria – calitate din Austria!

Folii decorative seria Comb Velvet

FABRIC-LINE – sofisticat și modern – oferă o gamă versatilă de textile diferite. Interacțiunea calității haptice, structurile și culorile creează o experiență unică pentru toate simțurile. FARBRIC-LINE ca ANTIGRAV poate fi prelucrată fără rosturi de dilatare și are un efect benefic asupra acusticii camerei.

Model continuu
Combinații la modă de culoare și design
Haptice de înaltă calitate
Disponibil cu suport magnetic
Disponibil ca ANTIGRAV – poate fi prelucrat fără rosturi de dilatare
FL ANTIGRAV are un efect benefic asupra acusticii camerei
Opțiuni suplimentare de culoare și structură

Folii ornamentale seria Cube Velvet

FABRIC-LINE – sofisticat și modern – oferă o gamă versatilă de textile diferite. Interacțiunea calității haptice, structurile și culorile creează o experiență unică pentru toate simțurile. FABRIC-LINE ca ANTIGRAV poate fi prelucrată fără rosturi de dilatare și are un efect benefic asupra acusticii camerei

Folii ornamentale seria SQUARE 2 VELVET

FABRIC-LINE – sofisticat și modern – oferă o gamă versatilă de textile diferite. Interacțiunea calității haptice, structurile și culorile creează o experiență unică pentru toate simțurile. FABRIC-LINE ca ANTIGRAV poate fi prelucrată fără rosturi de dilatare și are un efect benefic asupra acusticii camerei.

FOLII ORNAMENTALE SERIA CREPA VELVET

Optical Mirror

OPACO l LINE

Suprafețele semi-lucioase combinate cu o rezistență excelentă la abraziune fac din OPCACO-LINE un produs esențial pentru interioare ce solicita cu design inalt.

Sibu Glas

Folii ornamentale transparente SG Hollywood cu efecte de culoare de la galben la roz-violet. Popularul SG GENESIS Grey AR + este acum de asemenea disponibil într-o versiune deschisă la culoare – SG GENESIS White AR +.

LEATHER-LINE

Suprafețele unice din piele sintetică depășesc alte produse. LEATHER-LINE oferă o diversitate de modele și suprafețe superioare la modă culori și totul în calitate fără PVC. Gama include versiuni în piele netedă elegantă, blană, aspect reptilian și cereale decorativ, precum și suprafețe de piele în culori metalice strălucitoare.

WOOD-LINE  SIBU DESIGN 

Inspitata din natură – iar gama sa de produse WOOD-LINE oferă nuanțe la modă cu o structură animată a lemnului. WOOD-LINE aduce un aer de pădure în fiecare casă.

DECO l LINE

Programul de stoc DECO-LINE include suprafețe superioare de oglinda și metalice, precum și structuri elegante din metal, piatră și lemn.

Indiferent dacă sunt utilizate pentru afișare, tipărire, mobilier, expozitii sau pentru amenajarea magazinelor, produsele DECO-LINE reprezintă

ultra plusul din amenajare .

FABRIC-LINE 

Sofisticat și modern – oferă o gamă versatilă de textile diferite. Interacțiunea calității haptice a structurilor, iar culorile creează o experiență unică pentru toate simțurile. FABRIC-LINE ca ANTIGRAV poate fi prelucrată fără rosturi de dilatare și are un efect benefic asupra acusticii camerei.

Catalog Online
By | 2021-02-02T06:36:01+00:00 January 23rd, 2021|Diverse|Comments Off on Colectia de folii ornamentale 2021 by SIBU DESIGN la Protégé Parol

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?