Chiuveta Blanco DALAGO – Mai mult spațiu pentru mai multe posibilități

/Chiuveta Blanco DALAGO – Mai mult spațiu pentru mai multe posibilități

Chiuveta Blanco DALAGO – Mai mult spațiu pentru mai multe posibilități

Cuva (bazinul)  deosebit de spațioasă de la BLANCO DALAGO asigura o figură fină în combinație cu liniile clare din fiecare stil se mobilier de bucătărie. Fructele și vasele voluminoase nu reprezintă deloc o problemă pentru bazinul spațios, unde puteți curăța confortabil chiar și vasele foarte mari. Practic  modelele DALAGO pot fi extinse cu câteva funcții. Opțional, este disponibila o placă de tăiere (fund de tocat sau tocator) din fag masiv. Acesta poate fi plasat stabil, în diferite poziții, pe marginea chiuvetei. Un plus de confort pentru bucătăria dumneavoastra este oferit de coșul multifuncțional din oțel inoxidabil, vasul de colț și sertarul de unică folosință din plastic de înaltă calitate. Modelele seriei DALAGO sunt disponibile pentru toate dimensiunile standard ale dulapului de mobila și, de asemenea, pentru instalarea montată la nivelul blatului de lucru.

O cuva extra mare deschide noi posibilități în bucătărie de care nu veți dori niciodată să vă lipsiți. Deja la prima spălare, precum și în timpul pregătirii alimentelor, veți observa diferența. Profitați la maxim spațiul nou câștigat în chiuveta Dumneavoastra  marimea XL. Deci, există încă suficient spațiu pentru a lucra și în chiuvetă, chiar dacă un vas mai mare se înmoaie deja în chiuvetă. În plus, mai aveți suficient spațiu pentru a stoca în mod convenabil mai multe feluri de mâncare în chiuveta din bucatarie.

Cu accesorii funcționale inteligente, vă puteți optimiza fluxurile de lucru într-un bazin BLANCO XL. Astfel, se pot face mai multe etape pregătitoare în același timp, cum ar fi spălarea salatei în partea de jos a bazinului și picurarea roșiilor pe o grilă de picurare utilizabilă deasupra. Umplerea vaselor înalte este, de asemenea, fără efort datorită cuvei extra-large. Apa stropită rămâne întotdeauna în bazin și suprafața ta de lucru este uscată.

Atât de multă libertate simplifică fluxurile de muncă din mobile dumneavoastra de bucatarie și vă oferă un extra-timp prețios pentru a petrece cu familia înainte, în timpul și după masă.

Catalog Online
Spre magazin online
By | 2019-12-11T05:58:33+00:00 October 23rd, 2019|Chiuvete Blanco|Comments Off on Chiuveta Blanco DALAGO – Mai mult spațiu pentru mai multe posibilități

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by