Campanie promotionala pentru glisiera STANDARD BLUM, destinata producatorilor de mobilier

/Campanie promotionala pentru glisiera STANDARD BLUM, destinata producatorilor de mobilier

Campanie promotionala pentru glisiera STANDARD BLUM, destinata producatorilor de mobilier

Atunci cand bugetul unui mobilier este restrans insa se doresc si facilitati moderne pentru functionaliatatea mobilei din bucatarie, dressing sau dormiror, baie sau hol, deseori se opteaza pentru balamale MODUL si glisiere STANDARD. Sistemele de amortizare a zgomotului produs la inchiderea usilor sau a sertarelor a devenit o necessitate, iar beneficiarii de bucatarii, cu sau fara buget generos, il considera o normalitate.

Pentru a ajuta producatorii de mobila sa conceapa un mobilier bun intr-un buget restans si, la sugestia beneficiarilor de mobilier, firma producatoare de feronerie pentru mobila Blum Austria impreuna cu echipa Protege Parol va lansa, incepand de luna viitoare,  o campanie de oferte speciale pentru achizitia de unitati de impachetare (cutie de 25 bucati) a glisierelor STARNDARD de sertar mobilier de la BLUM.

Mai jos aveti detaliile campaniei promotionale:

La achizitionata fiecarei cutii de 25 bucati glisiere STANDARD de culoare RAL 9001 (alb-crem) cu dimenisunile de mai jos:

  • Cod glisiera 230M4000 (Lungime nominala sina 400mm)
  • Cod glisiera 230M4500 (Lungime nominala sina 450 mm)
  • Cod glisiera 230M5000 (Lungime nominala sina 500 mm)

veti primi garantat si in mod in mod GRATUIT 3 unitati de amortizoare BLUMOTION cod Z70.1320 pentru inchidere soft a sertarului dotat cu glisierele STANDARD de la Blum Austria.

Durata campaniei este de 3 luni de zile incepand cu 01 Iulie pana pe 30 Septembrie 2020.

Glisiera STANDARD cu confortul de închidere BLUMOTION

Consacrata  glisieră STANDARD cu amortizarea BLUMOTION, închide acum lin și silenţios chiar dacă sertarul este foarte încărcat și închis cu impuls. Amortizarea BLUMOTION este disponibilă pentru extrageri parțiale STANDARD cu capacitate de încărcare dinamică de 25 kg și cu lungime nominală de până la 650 mm.

Detalii despre produsul din promotie si cadoul oferit producatorilor de mobila pentru casa dumneavoastra si institutii gasiti in flyerul atasat paginii.
Notatile primaverii sunt opritorii pentru polite glisante care pot avea sistemul de culisare: glisiere TANDEM și MOVENTO. Acesta este un produs complementar sistemului de glisare TANDEM și MOVENTO al sertarului sau politei din mobila casei dumneavoastra. Detalii despre acest produs gasiti in pagina noastra de site: Opritor pentru polițele glisante de mobila cu glisiere TANDEM și MOVENTO de la BLUM Austria

Flyer online
By | 2020-06-11T12:23:18+00:00 June 11th, 2020|Oferte|Comments Off on Campanie promotionala pentru glisiera STANDARD BLUM, destinata producatorilor de mobilier

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?