Bucura-te cu adevarat de casa ta cu gama de sisteme extensibile

/Bucura-te cu adevarat de casa ta cu gama de sisteme extensibile

Bucura-te cu adevarat de casa ta cu gama de sisteme extensibile

Mecanism BREAKFAST PENINSOLA 

Sistemul Breakfast este mecanismul inovator ușor de utilizat pentru extragerea unei mese de 1,6 m. din umărul unei peninsule de bucătărie. 

– Masa extragătoare este aplicată peste ghidul telescopic, care rămâne, așadar, ascuns și nu este vizibil. 

– Masa extinsă Breakfast permite deschiderea până la extensia maximă a ghidului, reușind să sprijine o capacitate de aproximativ 60 Kg. 

– Sistemul Breakfast vă permite să profitați de zona superioară a ușilor unei peninsule de bucătărie, garantând o masă funcțională și robustă atunci când este nevoie. 

– Caracteristica sistemului realizat de catre ATIM, cum ar fi masa Breakfast este că toate componentele lor (ghidaje, picioare, mecanisme și blaturi sau părți din lemn) sunt integrate în sistem atât în timpul deschiderii, cât și la închidere. Prin urmare, nu este nevoie să stocați diferite părți ale aceluiași sistem în locuri!

Mecanism BREAKFAST TOP 

BREAKFAST este noua masă peninsulă care poate fi scoasă de pe umărul bucătăriei. Cu un gest simplu este posibil să aveți la dispoziție o suprafață mare de sprijin. Ghidul telescopic, aplicat sub partea de sus, este ascuns și nu este vizibil și permite extragerea tabelului în voie până la maximul permis de ghidul utilizat. Prerogativa sistemului este că toate componentele sale, adică mecanismele noastre și piesele dvs. din lemn, sunt integrate în sistemul în sine, fără a fi necesară nicio prelungire sau nimic necesar să fie stocate în altă parte.

Mecanism Slide, 60 Kg 

Instalata pe partea de sus a blatului de bucătărie, aceasta masă extrabilă va permite crearea unui colț de gustare instantaneu pentru până la 4 persoane să mănânce o masă la. Acest lucru poate fi adăugat într-o etapă ulterioară, chiar și după finalizarea bucătăriei. 

Pentru scopuri de greutate, toate sistemele ATIM se pretează la utilizarea panourilor Fenix®, a lemnului ușor (subțire) sau a plăcilor HPL și a furnirurilor de lemn presate pe MDF.

Spre magazin online
By | 2020-04-08T18:53:46+00:00 December 29th, 2019|Noutati|Comments Off on Bucura-te cu adevarat de casa ta cu gama de sisteme extensibile

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by