BLINK – clema magnetica pentru o bucătărie cu adevărat curată

/BLINK – clema magnetica pentru o bucătărie cu adevărat curată

BLINK – clema magnetica pentru o bucătărie cu adevărat curată

BLINK – clema magnetica pentru o bucătărie cu adevărat curată

Te-ai uitat vreodată sub mobilierul tau din bucatarie? Pentru noi, utilizatorii de mobilier de bucatarie, profani in asamblare de elemete si accesorii de mobilier, este o actiune foarte stresanta. 

Clipsul magnetic BLINK face din privitul sub mobila o joaca pentru copiii mici

Scoaterea plintei pentru curățarea spatiului de sub corpurile de baza din bucătărie nu este atât de simplă pe cât pare, deoarece plinta este, de obicei, mai dificil de detașat și chiar si mai dificil de cuplat pe picioarele mobilierului. Astăzi, mulțumită clemei magnetice Blink, nu mai este cazul: Clipsul magnetic Scilm Italia face posibilă desprinderea de pe piciorul negru de mobila si îndepărtarea plăcii PLINTA de diferite inaltimi foarte repede si fara stres.

BLINK = o clemă magnetică careasigura prinderea in modul cel mai rapid si eficient posibil plinta de picioarele mobilierului, ascunzând asfel complet spațiul dintre mobilă și podea = produsul cel mai premiat la INTERZUM 2019 (fost recompensată cu premiul High Quality Product, în cadrul galei Interzum Award 2019).

 Mod practic pentru a indeparta si monta plinta de sub corpurile de baza a mobilierului de bucatarie

Cum sistemul magnetic de la Scilm vă permite să îndepărtați ușor la fel de usor o montati.

Facilitează curățarea

Blink simplifică acele activități casnice care altfel ar fi complicat de executat. Permite, de exemplu, efectuarea întreținerii compartimentelor tehnice (de exemplu, instalația de purificare a apei) în câteva momente.

Elimină agenții alergeni

Cea mai mare parte a murdăriei bucătăriei se ascunde sub mobilier, împreună cu germenii și bacteriile potențial dăunătoare. Blink-ul permite curățarea mai frecventă și minuțioasă a spatiului de sub mobile prin aspirare si stergere a prafului si murdariei, asigurând igiena maximă.

Se potriveste cu aproape toata gama de picioare si plinte din piata

Clema magnetică Blink are caracter universal, deci se potrivește cu majoritatea tipurilor de picioare de dulap și plinte disponibile pe piața din România.

Va prezentam modul facil de prindere a plintei de la Sclim pentru Blink.

Produs fiabil

Clema Blink nu are ce să se strice la ea – pentru că e pe bază de magnet.

Blink face parte din produsele Exelent, o gamă de produse Scilm selectate dezvoltate pentru a facilita îmbunătățirea capacitatatii noastre de utilizare precum și durabilitatea mobilierului din bucătărie.

Acest produs fantastic este disponibil pe magazinul online al Protégé Parol SRL Timisoara.

Spre magazin online
By | 2020-04-08T18:59:17+00:00 December 5th, 2019|Noutati|Comments Off on BLINK – clema magnetica pentru o bucătărie cu adevărat curată

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by