Blanco Beton Style: noua culoare pentru chiuvetele din SILGRANIT® PuraDur ®

/Blanco Beton Style: noua culoare pentru chiuvetele din SILGRANIT® PuraDur ®

Blanco Beton Style: noua culoare pentru chiuvetele din SILGRANIT® PuraDur ®

Daca vreti sa va bucurati cu adevarat de o casa foarte eleganta si moderna in care sa puteti petrece timp de calitate cu familia si cei dragi Dumneavoastra, echipa Protege Parol impreuna cu celebrul brand Blanco din Germania va vine in ajutor cu gama de chiuvete Blanco Beton Style.

Introdus in 2019 ca si culoare noua de catre producatorul de chiuvete compozit Blanco Germania, acest material a fost inspirat direct de catre arhitectura moderna si aspectul dur a betonulul pentru a asocia cat mai bine trendurile moderne si ambientul relaxant a bucatariei.

 Iata cateva avantaje:

              1.Fiecare chiuvetă este o piesă unică.

Gradientul individual al culorii în stil beton face din fiecare chiuvetă o piesă unică.

              2.Alianță între materialul fascinant și aspectul vizual optim. SILGRANIT® PuraDur ®

îngrijirea ușoară, durabilitatea și senzația sunt reflectate în această schemă de culori în stil concret.

              3.Pentru toate gusturile și stilurile

Chiuvetele în stil beton SILGRANIT® PuraDur® se potrivesc în toate tipurile de interioare, fie ca piesă centrală, element de contrast sau transpunere a unui design arhitectonic asumat.

Exemple de chiuvete Blanco Beton Style

BLANCO ADON XL 6 S in stil beton

Prin designul său cubic, marginea sa elegantă înaltă, BLANCO ADON XL 6 S, declinată în această schemă de culori la modă în stil beton, se potrivește elegant în bucătăriile cu arhitectură modernă.

BLANCO ETAGON în stil beton

În stil beton, aici, cu BLANCO ETAGON, vor îmbogăți camerele ușoare cu atmosfera scandinavă, rafinată

BLANCO Pleon în stil beton

Mai mult volum, eleganta care dureaza, culori atractive – acestea sunt cateva din elementele cruciale de care sa tinem cont cand alegem chiuveta Blanco Pleon. Aceasta serie de chiuvete este tot ce ai nevoie pentru a te asigura ca ai o casa foarte eleganta si moderna in care sa iti petreci timp de calitate cu familia ta. Adancimea de 220 milimetrii si potrivirea fixa face din acest model de chiuveta sa fie tot cei ai nevoie.

Calitatea ridicata a materialelor face ca acest produs sa fie un must have in casa.

BLANCO Metra în stil beton

Experimenteaza elementele de calitate ca si design a chiuvetei Blanco Metra. Acest model este ideal pentru casa ta si iti ofera sansa unica sa ai o chiuveta de calitate ridicata care sa aiba un design de nota 10.

Chiuveta Metra ofera un spatiu dens pentru ca tu sa iti poti pregati asa cum trebuie mancarea si sa speli vasele mari. Este realizata din Silgranit PuraDur care este usor de curatat, rezista la zgarieturi, dar si la acid.

Spre magazin online
By | 2020-07-29T17:34:13+00:00 October 23rd, 2019|Chiuvete Blanco|Comments Off on Blanco Beton Style: noua culoare pentru chiuvetele din SILGRANIT® PuraDur ®

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?