Bateriile BLANCO-Inovații care ne vor tenta pe toți

/Bateriile BLANCO-Inovații care ne vor tenta pe toți

Bateriile BLANCO-Inovații care ne vor tenta pe toți

Lățime și adâncime echilibrate ale gamei de baterii BLANCO corespund tuturor dorințelor clienților. Numeroasele modele diferite și multitudinea de forme noi garantează găsirea opțiunii optime.

Sunt disponibile cele mai diverse modele, care răspund tuturor cerințelor unei bucătării moderne. Astfel, de exemplu, modelele cu furtun de duș măresc raza de acțiune. Elementele inovatoare de control sporesc și mai mult confortul. Componentele de înaltă calitate asigură o utilizare ușoară și o durabilitate îndelungată.

baterie blanco ambis-srobinet Blanco Lanora S
robinet Blanco Notis-S Crom/Albrobinet blanco

CATEGORII BATERII BLANCO

Categoria PROFESSIONAL

baterii blanco categoria professional

Create pentru nevoi profesionale

Acestea sunt destinate celor care caută o baterie ce oferă un maxim de funcționalitate și flexibilitate. Bateriile din această categorie se remarcă prin raza lor de acțiune extinsă și prin aspectul lor, asemănător celor din bucătăriile profesionale.

Categoria INDIVIDUAL

baterii blanco INDIVIDUAL

Design original

Cu un design foarte variat, acest segment oferă numeroase opțiuni pentru ca bateria să constituie un obiect special în bucătăria dvs. Formele premiate, combinate frecvent cu concepte inovatoare ale elementelor de control, oferă libertate de alegere după dorințele personale.

Categoria MODERN

baterii blanco categoria modern

Soluții moderne pentru toate gusturile

Gama cu aspect actual atrage prin extraordinara sa varietate. Baterii cu forme, culori și înălțimi pentru toate gusturile, ce se potrivesc cu cele mai recente trenduri în mobilierul de bucătărie.

Categoria CLASSIC

baterii blanco classic

Modele clasice, cunoscute și cu succes dovedit

Cu linii drepte sau elegant rotunjite, aceste designuri cunoscute se vor integra perfect în orice bucătărie. Nu încetează să fie atractive, zi după zi, nu în ultimul rând datorită funcționalității lor.

Categoria SPECIAL

baterii blanco categoria special

Funcții și soluții de montare speciale

Acest segment oferă o gamă foarte largă de soluții pentru amplasare în fața ferestrei și de variante de design create pentru utilizări speciale, fie cu funcții suplimentare, cum ar fi supapa de oprire, fie baterii pentru amplasarea în fața ferestrei.

By | 2018-11-16T20:02:40+00:00 June 27th, 2018|Chiuvete Blanco, Diverse, Noutati|Comments Off on Bateriile BLANCO-Inovații care ne vor tenta pe toți

About the Author:

Open chat
1
Buna ziua!
Cu ce va putem ajuta?
Powered by